Saznaj više o...
Izrada kuhinje po mjeri
Kuhinjski aparati
Moderne kuhinje  /   Rustikalne kuhinje
Kuhinje visoki sjaj
Mini kuhinje
Materijali za izradu kuhinja po mjeri

Visoka cijena kuhinje po mjeri mora biti opravdana


Visoka cijena kuhinje po mjeri garantira izradu od najkvalitetnijih materijala i suvremenih okova i sistema ugrađenih u samu kuhinju. Samim time postiže se odlična funkcionalnost te je lakoća upotrebe i rada u kuhinji zajamčena. To se odnosi na ugradnju raznih naprednih kuhinjskih sistema kao što su izbacivači i usporivači ladica i fronti odnosno vrata, vrlo korisni sistemi za organizaciju i skladištenje posuđa i namirnica, izvlačne košare  i kante za otpatke, ugrađena rasvjeta u kuhinjske elemente itd. Uz to višoj cijeni kuhinje po mjeri doprinosi i izrada zaobljenih i zakrivljenih dijelova kuhinjskih elemenata te ugradnja skupljih kuhinjskih aparata.

Kuhinje po mjeri - cijena prije svega ovisi o odabiru materijala

Kuhinje po mjeri cijena - IN Namještaj proizvodi i ugrađuje kuhinje po mjeri po vrlo povoljnoj cijeni u odnosu na isporučeni finalni proizvod. U nastavku pročitajte koje su najbitnije stavke koje utječu na cijenu izrade kuhinje po mjeri. U posljednje vrijeme trgovci su uglavnom uskladili cijene što ranijih godina nije bio slučaj.

No ipak, često ćete od dva različita trgovca dobiti drastično različitu cijenu za kuhinju izrađenu po mjeri od istih materijala i okova, te istih karakteristika. Vrlo je bitno znati da dvije dizajnerski gotovo iste kuhinje mogu imati drastično različite cijene. Dakle sve ovisi o utrošenim materijalima (iverali, medijapani, akril, radne ploče, okovi i kuhinjski sistemi, aluminijski profili, rasvjeta, aparati itd).

Povoljna cijena kuhinje po mjeri ne mora utjecati na kvalitetu


Povoljnu cijenu kuhinje po mjeri moguće je postići na način da se za izradu odaberu najpovoljniji materijali. To ne znači da su materijali nekvalitetni već da su standardno povoljniji ili su trenutno na akciji. Na taj način smanjujemo mogućnost izbora materijala i samog vanjskog izgleda kuhinje no u ovom slučaju želimo postići što povoljniju cijenu kuhinje po mjeri tako da je niska cijena prioritet.

Uz izbor povoljnih materijala potrebno je izabrati odnosno ugraditi okove niže cijene. Niža cijena okova ne znači da je manja kvaliteta već su to jednostavniji okovi jednako dugo traju i vrlo dobro služe svrsi.

Kuhinje po mjeri cijena: Osim uštede na materijalima i okovima povoljniju cijenu možemo postići izostavljanjem izrade zaobljenih rubova i ostale dodatne obrade na kuhinjskim elementima jer CNC obrada može povisiti cijenu kuhinje. Ušteda se može postići i na način da skupi lakirani medijapan zamijenite iveralom visokog sjaja. U tom slučaju postižete nižu cijenu kuhinje po mjeri no i sjaj na frontama je malo manje intenzivan.

Srednja cijena kuhinje po mjeri nejčešći je odabir kupaca


Srednja cijena kuhinje po mjeri najčešći je odabir većine kupaca. Potrebno je dobro uskladiti kombinaciju materijala za izradu drvenih elemenata kuhinje i kombinirati sa povoljnijim i onim skupljim okovima i sistemima za sklapanje kuhinje.

Vješt proizvođač sa iskustvom vrlo lako će pronaći i ponuditi kompromis koji će udovoljiti funkciji i zadržati pristupačnu cijenu.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.
Izrada kuhinja po mjeri
Dizajniranje kuhinja po mjeri
Povoljne cijene kuhinja po mjeri
Dostava i ugradnja kuhinja po mjeri
Projektiranje kuhinja po mjeri
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke
Moderne i rustikalne kuhinje po mjeri
Kontaktirajte nas, zatražite ponudu
i savjete stručnjaka.
IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:
KUHINJE PO MJERI
Kuhinje po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA