Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.
Dječje sobe - izrada po mjeri uz povoljne cijene
Dječje sobe po mjeri moguće je izraditi prema predlošku koji dostavi kupac ili uz besplatan dizajn i projektiranje koje ćemo odraditi u vlastitom aranžmanu.

Izrada dječje sobe po mjeri puno bolje će se uklopiti u dječju sobu od kupnje neke od gotovih soba. Uz bolje ispunjen i organiziran prostor dječje sobe, možemo manipulirati sa rasporedom i dimenzijama elemenata i sobu prilagoditi na način koji zahtijeva kupac. Osim toga, dječju sobu je moguće po potrebi nadograditi i nadopuniti sa dodatnim elementima.


Nije na odmet predvidjeti način kako dječju sobu nakon nekog vremena pretvoriti u sobu za tinejđera ili u sobu za veći broj djece. Opcije za promjene i nadogradnju su zaista velike.

Ponuda materijala za izradu dječjih soba je prilično velika. Uz razne boje iverala za izradu elemenata u ponudi imamo i velik izbor ručki, ljestvi za krevete na kat, ograde za krevete i sve ostalo što je potrebni za izradu raznih modela dječjih soba.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Cijena izrade dječje sobe po mjeri varira ovisno o izboru materijala. Uz izbor materijala, vrlo bitna stavka koja određuje cijenu sobe je način obrade elemenata. Dječje sobe vrlo često imaju veliki broj zaobljenih elemenata koje roditelji preferiraju kako bi izbjegli udarce djece u oštre kutove pojedinih elemenata.

Izrada takvih zaobljenih elemenata nešto je skuplja s obzirom na standardnu - četvrtastu izradu. Ukoliko unutar jedne dječje sobe ima puno zaobljenih, valovitih i oblih dijelova i detalja to se može odraziti na cijenu cijele dječje sobe. U suprotnom, izrada samo nekoliko detalja koji su zaobljeni odnosno bez kuteva neće bitno utjecati na cijenu sobe. Cijena je nešto veća samo iz razloga što je krivolinijska obrada materijala nešto skuplja od standardne.
Ponuda dječjih soba u RH je zaista velika i ponekad se teško odlučiti. Izrada po mjeri u pravilu je nešto skuplja od cijene dječje sobe u trgovačkim centrima. S druge strane, kvaliteta i naš način izrade dječje sobe po mjeri ne može se uspoređivati sa proizvodima iz velikih trgovina (nije pravilo, ali dosta modela koje smo pogledali nisu baš korektno napravljeni i sastavljeni). Kupci nam često šalju slike dječjih soba kako bi saznali cijenu izrade takve sobe po mjeri koja im odgovara. Izračun cijene za neke modele prilično je složen tako da ponekad nismo u mogućnosti poslati brzi odgovor. Uz to često smo izvan ureda - na montaži. Ipak, slobodno pošaljite upit za cijenu izrade sobe za vaše dijete po mjeri.

Dječje sobe po mjeri moguće je izraditi kako god zamislite i u dimenzijama koje odgovaraju sobi vašeg djeteta. Isporuka sobe po mjeri najčešće je unutar 15 radnih dana ali rok isporuke se dogovara ovisno od slučaja do slučaja i u skladu sa našim trenutnim obavezama prema postojećim kupcima.
Saznaj više o...
Kuhinje po mjeri
Ugradbeni ormari
Walk IN ormari
Garderobni ormari
Namještaj za apartmane i hotele
Namještaj za poslovne prostore
Namještaj za kuću ili stan - komplet
Opremanje butika, salona i ordinacija
Uredski namještaj po mjeri
Namještaj po mjeri
Izrada pulta
ili
Recepcije
Dizajn interijera
Opcije i sistemi za namještaj po mjeri
NAMJEŠTAJ PO MJERI
Namještaj po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA
Izrada dječje sobe po mjeri
Dizajniranje dječje sobe za jedno ili više djece
Dječje sobe - Povoljne cijene
Dostava i ugradnja sobe za dijete
Projektiranje soba za djecu
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke

Dječje sobe - kompletne sobe za djecu izrađene po mjeri i u kombinaciji elemenata koja vam najviše odgovara.

IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI: