Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.
Garderobni ormari po mjeri
Garderobni ormari namijenjeni su prije svega odlaganju i skladištenju garderobe. Kada govorimo o garderobnim ormarima za kuću ili stan podrazumijeva se da to ormari izrađeni od iverala odnosno oplemenjene iverice. Isti naziv vrlo često se koristi i za limene ormare za svlačionice, škole, vrtiće, javne ustanove, športske objekte, ugostiteljske objekte itd.

U većini slučajeva garderobni ormari mogu biti proizvedeni od iverala i po mjeri koju zahtijeva određeni prostor. Samo u određenim objektima pravila nalažu da garderobni ormari moraju biti limeni i sa kosim krovom.

Garderobni ormari po mjeri uglavnom su smješteni u spavaće i dječje sobe, hodnik ili predvorje kada se radi o kući ili stanu. Unutar poslovnih prostora garderobni ormar se najčešće montira u ured, svlačionicu, ostavu ili garderobu za djelatnike.

Opcije načina izrade i rasporeda određuje kupac u skladi sa svojim potrebama. Uz naše savjete i preporuke vrlo lako ćemo doči do zajedničkog rješenja za izradu garderobnog ormara koji će ispuniti sva vaša očekivanja i potrebe.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Izrada garderobnih ormara po mjeri za vaš stambeni ili poslovni prostor može ispuniti sve zahtjeve prostora. Uz dimenzije garderobnih ormara možete birati između gotovo 250 različitih dekorativnih iverala.


Širok spektar boja i različitih struktura materijala zadovoljiti će i najzahtjevnije kupce. Cijena garderobnih ormara po mjeri iz naše ponude vrlo je pristupačna s obzirom na kvalitetu isporučenih ormara.
Saznaj više o...
Kuhinje po mjeri
Ugradbeni ormari
Walk IN ormari
Namještaj po mjeri
Namještaj za kuću ili stan - komplet
Opremanje butika, salona i ordinacija
Garderobni ormar sa kliznim vratima i dodacima

Cijena za garderobni ormar određena je naspram cijene i kvadrature utrošenog materijala i ugrađenih dodataka.Povoljna cijena materijala odraziti će se i na sam gotov proizvod. Uz iveral 18 mm debljine od kojeg se gotovo uvijek izrađuju garderobni ormari, često je potrebno ugraditi bravice za vrata ormara, šipke za vješanje, izvlačne vješalice, vješalice za hlače i kravate i ostaje vrlo korisne dodatke koji pridonose organizaciji garderobe unutar garderobnog ormara.
NAMJEŠTAJ PO MJERI
Namještaj po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA
Izrada garderobnog ormara i ostalog namještaja po mjeri
Organizacija garderobni ormari
Garderobni ormari - Povoljne cijene
Dostava i ugradnja garderobnih ormara
Projektiranje garderobe
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke

Garderobni ormari - razna rješenja za izradu garderobnih ormara sa korisnim dodacima za organizaciju i slaganje garderobe.

IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:
Stotine korisnih dodataka koje je moguće uklopiti u svaki garderobni ormar kako bi maksimalno organizirali odlaganje stvari unutar ormara.

Tvrtka Häfele zasigurno je lider u proizvodnji i razvoju sistema za garderobne i ostale vrste ormara.

hafele.com
POGLEDAJTE VIDEO !
Upoznajte se sa odličnim
idejama i korisnim dodacima.