Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.
Krevet na kat - izrada po mjeri
Kreveti po mjeri vrlo dobro će se uklopiti u prostor. Osim toga, razni korisni dodaci kao npr. ladice, ormarići, police u sklopu kreveta pridonijeti će funkcionalnisti.

Kreveti izrađeni po mjeri čest su odabir kupaca kako bi se krevet uklopio uz ostali namještaj unutar doma.

Uz krevete po mjeri i krevete na kat često se izrađuju i noćni ormarići u istoj boji. Kako se u dosta slučajeva namještaj po mjeri proizvodi u kombinaciji dvije ili više boja, kreveti prate dizajn ostalog namještaja.

Kreveti po mjeri se izrađuju od iverala 25 mm debljine ili od kombinacije 18 i 25 mm debljine u boji po izboru kupca. Dimenzije kreveta uglavnom prate standardne dimenzije madraca koji se nude na tržištu. Što se tiče dizajna kreveta, opcije su raznolike.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Kreveti po mjeri koji su izrađeni od iverala mogu biti jednako kvalitetni i dugotrajni kao i kreveti od masiva odnosno punog drva. Odabir materijala za izradu nije presudan, već je najbitniji način sastavljanja. Kako bi krevet bio čvrst i dugotrajan potrebno je spojiti sve komponente kreveta na odgovarajući način. Metalni okovi koji se koriste za spajanje elemenata kreveta moraju biti iznimno čvrsti i potrebno je odrediti odgovarajući broj metalnih profila za spajanje kreveta.

Kreveti na kat izrađuju se po mjeri prema potrebama kupaca. Opcije za izradu zaista su velike. Kreveti na kat vrlo često se izrađuju u kombinaciji sa ugrađenim policama, ormarićima, radnim stolom i sve ostalo što kupci zamisle. Stepenice za krevete na kat mogu biti izrađene na način da se unutar konstrukcije za stepenice ugrade ormarići ili ladice. Cijena kreveta po mjeri ili cijena kreveta na kat izračunava se zasebno za svaku varijantu jer nismo u mogućnosti prezentirati standardnu cijenu kreveta po određenim dimenzijama.

Izrada kreveta na kat po mjeri najčešće se naručuje za dječje sobe i vrlo čest slučaj je izrada kreveta u kompletu sa ostalim elementima potrebnima za opremanje dječje sobe. Ideje za dizajn kreveta na kat lako je pronaći na raznim web stranicama i većina naručitelja nam pošalje slike kreveta na kat koje žele izraditi po mjeri koja im odgovara.
NAMJEŠTAJ PO MJERI
Namještaj po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA
Izrada kreveta po mjeri
Kreveti na kat
Kreveti - Povoljne cijene
Brza dostava kreveta
Projektiranje kreveta
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke

Kreveti i kreveti na kat - izrada kreveta po mjeri pojedinačno i u kompletu sa ostalim komadima namještaja

IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI: