Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Osim izrade kuhinja po mjeri, izrađujemo i sav ostali namještaj po mjeri za sve namjene. Opremamo stambene prostore odnosno stan ili kuću i poslovne prostore u koje ubrajamo butike, kafiće, urede i ostale poslovne prostore. Iskustvo u radu, dobro poznavanje razrade namještaja i projektiranja te naprednih procesa obrade materijala, sklapanja elemenata i ugradnje garantira uslugu na visokom nivou.

Izrada namještaja po mjeriNamještaj po mjeri puno je zahtjevniji što se tiče projektiranja i proizvodnje od namještaja serijske proizvodnje. Obrada materijala odnosno priprema svih komada za sastavljanje elemenata odrađuje se na vrhunskim strojevima koji su većinom navođeni kompjutorskim programima. Razrada i projektiranje namještaja te sva tehnička priprema i računalni programi se rade prema specifikaciji za koju je osnova dizajn gotovog proizvoda i svi detalji koji su ranije dogovoreni sa kupcem.
Saznaj više o...
Uz kvalitetnu uslugu u mogućnosti smo ponuditi pristupačne cijene namještaja po mjeri iz razloga što imamo vrlo dobre nabavne cijene materijala i okova za namještaj kod naših dobavljača. Sav materijal i okov koji imamo u ponudi je uglavnom porijeklom iz Europe - u ponudi nemamo Kineske, Indijske i slične proizvode upitne kvalitete.

Cijena izrade namještaja po mjeri iz naše ponude vrlo je pristupačna iako može varirati ovisno o izboru materijala i okova. Cijena dva potpuno ista komada namještaja može doseći razliku čak i do 70%. Većina naših dosadašnjih kupaca unaprijed su imali određen budžet za izradu jednog ili više komada namještaja po mjeri. Naša raznolika ponuda materijala i okova olakšala je izbor kupcima i osim toga u većini slučajeva smo se uklopili u unaprijed dogovoreni budžet.
Namještaj po mjeri najbolje će se uklopiti u vaš životni ili poslovni prostor samim time što će mjerama točno pristajati u prostoru a isto tako sami možete odabrati boje i dekore materijala i dizajn svakog pojedinog dijela namještaja. Ukoliko imate potrebu za namještajem za cijeli stan, opremanje ureda ili bilo kojeg prostora, cijenu izrade i montaže namještaja po mjeri ćemo prilagoditi u skladu sa naručenom količinom. Izrada namještaja po mjeri za veće količine uvijek je povoljnija. Osim korekcije cijene za veće narudžbe, nastojat ćemo udovoljiti ostalim zahtjevima i rokovima ukoliko postoji realna osnova. Prije nego započnemo proizvodnju obavezno je da je kupac upoznat sa svim detaljima, cijenama, rokovima itd. Eventualne smetnje u cijelom procesu i nenadane događaje na koje ne možemo utjecati uvijek nastojimo riješiti na adekvatan način.
Namještaj po mjeri iz naše široke palete proizvoda dostavljamo i montiramo unutar cijele Republike Hrvatske a po potrebi i u inozemstvu. Cijena dostave i montaže je najčešće uključena u cijenu proizvoda a po potrebi naplaćujemo samo dostavu kako bi pokrili putne troškove. Montaža cjelokupnog programa našeg namještaja po mjeri je gotovo uvijek besplatna brza i precizna. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pošaljite nam vaše skice i crteže, nazovite nas ili mailom pošaljite opise što vam točno treba izraditi i poslat ćemo vam ponudu. Ukoliko vam cijena bude odgovarala detaljno ćemo dogovoriti sve detalje i možemo početi sa izradom. Namještaj po mjeri najčešće se dostavlja i montira unutar 15 radnih dana od potvrde narudžbe i uplate dijela ukupnog iznosa kao avans. Predlažemo da pošaljete upit za cijenu i rok isporuke jer rokovi često variraju s obzirom na trenutnu količinu posla. Ponekad smo u mogućnosti dostaviti i montirati namještaj unutar 7-10 radnih dana. Izrada namještaja po mjeri prilično je brza ali zbog obaveza prema postojećim kupcima rokovi su ponekad nešto duži.

Cijena namještaja po mjeri veća je od gotovog namještaja koji se nudi u velikim trgovačkim centrima. Nije realno za očekivati da ćete naručiti određeni komad namještaja izrađenog po mjeri po cijeni istoj ili sličnoj onoj koju ste negdje vidjeli za gotov proizvod. No osim što je cijena veća bitno je naglasiti da je i kvaliteta isto tako puno bolja od većine ponuđenih gotovih komada namještaja.
Uz veliki broj kuhinja po mjeri koje smo proizveli, dostavili i namontirali u gotovo svim krajevima Lijepe naše, veliki dio poslovanja se bazira i na namještaj po mjeri u koji se ubraja sljedeće:
Izrada kuhinja po mjeri
Cjelokupna usluga izrade kuhinja po mjeri; savjetovanje, 3D vizualizacija, projektiranje, pomoć pri odabiru materijala i okova za kuhinju, stakla između gornjih i donjih elemenata sa foto printom, pristupačna cijena kuhinje po mjeri te besplatna dostava i ugradnja.
Ugradbeni ormari
Razne opcije izrade ugradbenih ormara uz veliki izbor aluminijskih profila, ogledala, stakla u boji, više od 250 dekora iverala, lacobel, foto print, klizni sistemi sa usporivačima i sistemi za organizaciju stvari u unutrašnjosti ugradbenog ormara.
Ormari po mjeri
Izrada ormara po mjeri za kuće, stanove, potkrovlja, urede i poslovne prostore. Maksimalno iskoristite prostor uz dobro osmišljen i organiziran ormar po mjeri.
Walk in ormari
Otvorene garderobe uz unaprijed planiran raspored stvari omogućiti će vam šetnju unutar walk in ormara i odličnu preglednost. Napredni okovi i pomagala za organizaciju garderobe pružaju jedno sasvim novo iskustvo.
Garderobni ormari
Ormari za odlaganje garderobe odnosno odjeće i obuće nezaobilazan su komad namještaja u svakom domu. Izrada manjih garderobnih ormara po mjeri vrlo je tražena i za poslovne prostore.
Uredski namještaj
Operativni uredski namještaj i managerski program, radni stolovi, ormari za registratore, garderobni ormari, prijemni pultevi, skladišni prostori i sav ostali namještaj po mjeri za uredske i poslovne prostore.
Namještaj za hotele i apartmane
Dizajn, projektiranje i izrada namještaja za hotelske sobe i namještaj po mjeri za apartmane, mini kuhinje, dnevni boravci, recepcije i čajne kuhinje. Opremanje svih ostalih ugostiteljskih i poslovnih interijera namještajem po mjeri.
Dječje sobe po mjeri
Dječje sobe za jedno, dvoje ili više djece sa dobro isplaniranim rasporedom i organiziranim prostorom za učenje, igru i odlaganje stvari. Nagradite svoje dijete novom dječjom sobom po mjeri u duhu koji vam najviše odgovara.
Spavaće sobe po mjeri
Sobe u raznim izvedbama - mladenačke spavaće sobe, tinejđerske sobe, moderne spavaće sobe, etažne spavaće sobe, izvlačne spavaće sobe. Sve vaše ideje i potrebe za izradu spavaće sobe po mjeri pretočiti ćemo u stvarnost i prostor za miran san.
Dnevni boravci po mjeri
Elementi dnevnog boravka po mjeri koji će se najbolje uklopiti u vaš dom. Razne mogućnosti - staklene površine, aluminijski okviri, led rasvjeta, viseći elementi itd. Izrada elemenata dnevnog boravka po mjeri vaše dnevne sobe.
TV stolići, TV komode, TV stalci
Dizajn i proizvodnja stolića, komoda i stalaka za TV i ostalu tehniku. Izrada kompletnih TV setova po mjeri ovisno o predviđenim uređajima uz raspored prema željama kupaca.
Predsoblja po mjeri
Predsoblja i predvorja za kuće, stanove ili poslovne prostore proizvedena po mjeri prostora. Moderno i funkcionalno predsoblje upotpuniti će prvi dojam ulaska u vaš dom ili poslovni prostor.
Stolovi po mjeri
Blagovaonski stolovi, pisaći i radni stolovi, dječji stolovi, stolovi za učionice, stolovi za ugostiteljske objekte itd. Izrada stolova po mjeri za bilo koju namjenu.
Kupaonski namještaj
Proizvodnja elemenata kupaonskog namještaja od vlagootpornog iverala i ostalih materijala prikladnih za kupaonice. Ispravan odabir materijala i način izrade osigurati će moderan izgled i dugotrajnost namještaja za kupaonicu..
Kreveti i kreveti na kat
Bračni kreveti sa noćnim ormarićima, kreveti na kat, dječji kreveti, kreveti za hotele i apartmane, kreveti sa dvostrukim izvlačnim madracem, preklopni kreveti i kreveti u kompletu sa ormarom ili pisaćim stolom.
Komode za stambene i poslovne prostore
Komode i ormarići za bilo koju namjenu. Ladičari,  kombinacije sa ladicama i vratima, otvorene komode i sve ostale varijante po narudžbi.
Police i stalaže - izrada po mjeri
Namjenjene za smočnice, ostave, skladišne prostore. Manje popularne prostorije unutar stana ili kuće isto tako je potrebno iskoristiti na najbolji način. Raspoređene police i stalaže unutar skladišta ili ostave mogu primiti mnogo stvari.
Kuhinje po mjeri
Ugradbeni ormari
Walk IN ormari
Dječje sobe po mjeri
Namještaj za apartmane i hotele
Namještaj za poslovne prostore
Namještaj za kuću ili stan - komplet
Opremanje butika, salona i ordinacija
Uredski namještaj po mjeri
Kupaonski namještaj po mjeri
Izrada pulta
ili
Recepcije
Dizajn interijera
Opcije i sistemi za namještaj po mjeri
NAMJEŠTAJ PO MJERI
Izrada namještaja po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA
Izrada kuhinja i namještaj po mjeri
Dizajniranje namještaja po mjeri
Namještaj po mjeri povoljne cijene
Dostava i ugradnja namještaja po mjeri
Projektiranje namještaja po mjeri prije izrade
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke
IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri uz pristupačne cijene
Kontaktirajte nas, zatražite ponudu
i savjete stručnjaka.
IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:

NAMJEŠTAJ PO MJERI - pristupačne cijene izrade namještaja po mjeri za stambene i poslovne prostore.

Saznajte više o našoj ponudi kuhinja po mjeriSaznajte više o našoj ponudi kuhinja po mjeri
Saznajte više o našoj ponudi namještaja po mjeriSaznajte više o našoj ponudi namještaja po mjeri
+
Izrada kuhinjskog namještaja po mjeri uz pristupačne cijene Ugradbeni ormari - povoljne cijene Izrada namještaja po mjeri uz povoljne cijene Izrada dječje sobe po mjeri prostora
Izrada svih vrsta ormara Namještaj po mjeri za predsoblje stana ili poslovnice Spavaće sobe u raznim stilovima Garderobni ormari sa raspoderom po želji
Namještaj za kupaonice od vlagootpornog iverala Pisaći stolovi, klub stolići i blagovaonski stolovi TV komoda ili stolić uz dizajn po želji Izrada namještaja za dnevni boravak po želji
Primjer izrade namještaja uz sisteme svjetski poznate tvtrke za proizvodnju okova za namještaj BLUM.

blum.com
POGLEDAJTE VIDEO !
Upoznajte se sa odličnim
idejama i korisnim dodacima.