Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.
Ormari po mjeri
Izrada ormara po mjeri odnosi se na sve nestandardne dimenzije ormara koji su vam potrebni za opremanje vašeg stana ili poslovnog prostora.

Najčešće je to izrada ormara u potkrovlju, ormari koji popunjavaju neiskorištene prostore unutar kuće ili stana, ormari koji su smješteni u uske i nepristupačne dijelove kuće, stana ili poslovnog prostora.

Ormari po mjeri dijele se na ugradbene ormare, samostojeće, walk in ormare i viseće ormare po mjeri. Izrada ormara po mjeri često je brža i nešto jednostavnija od izrade ostalog namještaja po mjeri kao što su; kuhinje, kreveti na kat, dječje sobe i slično.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Ormari po mjeri se izrađuju prema visokom standardu i po pravilima struke. Dugotrajnost i funkcionalnost ormara je neupitna. Nakon što se sa kupcem dogovori cijena ormara i svi detalji odrađuje se tehnička priprema za proizvodnju i sama izrada ormara u proizvodnom pogonu.

Ormari po mjeri se najčešće izrađuju na način da se korpusi odnosno svi unutrašnji dijelovi ormara proizvode od bijelog iverala 18 mm debljine koje je najpovoljniji. Cijena bijelog iverala kreće se već od 52 kn/m2. Naime nema potrebe unutrašnjost i police raditi od dekora iverala čija cijena doseže 180 kn/m2 i više. Fronte odnosno vrata ormara i ostali vanjski dijelovi koji su vidljivi se izrađuju od iverala po odabiru kupca. Na taj način postiže se ušteda na cijeni materijala za pojedini ormar. Ormari po mjeri koji su smješteni npr. između dva zida u ovom slučaju cu vrlo povoljni jer je gotovo cijeli ormar izrađen od bijelog iverala a samo vrata su od jednog od velikog broja dekorativnih materijala iz naše ponude.

Leđa ili pozadine ormare po mjeri se izrađuju od lesomala 3 - 4 mm debljine ili od iverala 8 - 10 mm i najčešće su bijela odnosno iste boje kao i unutrašnjost ormara. Naravno da sve navedene kombinacije nisu pravilo i svaki detalj se dogovara sa kupcem prije izrade ormara i ostalog namještaja po mjeri.

Pregledajte naš web i ponudu ormara, pošaljite upit za ponudi ili skice i ideje koje vam je potrebno izraditi te ćemo vam javiti cijenu ormara po vašoj mjeri. Potruditi ćemo se da vam pošaljemo ponudu u najkraćem mogućem roku.
Cijena ormara po mjeri izračunava se po kvadraturi utrošenog materijala a ovisi i o okovima i eventualnim dodacima koji su ugrađeni u ormar.

Cijena ormara može varirati ovisno o izboru dekora iverala i do 60% razlike u cijeni. Dostava i montaža je uračunata u cijenu ormara po mjeri i ne naplaćuje se dodatno osim u specifičnim slučajevima i u dogovoru sa kupcem.
Saznaj više o...
Kuhinje po mjeri
Ugradbeni ormari
Walk IN ormari
Garderobni ormari
Namještaj za apartmane i hotele
Namještaj za poslovne prostore
Namještaj za kuću ili stan - komplet
Opremanje butika, salona i ordinacija
Uredski namještaj po mjeri
Kupaonski namještaj po mjeri
Izrada pulta
ili
Recepcije
Dizajn interijera
Opcije i sistemi za namještaj po mjeri
NAMJEŠTAJ PO MJERI
Namještaj po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA
Izrada ormara i ostalog namještaja po mjeri
Dizajniranje ormara po mjeri
Ormari - Povoljne cijene
Dostava i ugradnja ormari po mjeri
Projektiranje ormara
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke

Ormari po mjeri - razne opcije dizajna i izrada ormara koji će se uklopiti u svaki prostor.

IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:
Kvalitetni okovi, klizni sistemi i korisni dodaci za organizaciju unutrašnjosti ormara tvrtke HETTICH pridonjeti će odlično organiziranom ormaru po mjeri.

hettich.com
POGLEDAJTE VIDEO !
Upoznajte se sa odličnim
idejama i korisnim dodacima.