Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.
Ugradbeni ormar sa kliznim vratima u aluminijskim profilima
Izrada ugradbenih ormara po mjeri uz veliki izbor aluminijskih profila, ispuna za vrata, ogledala, stakla u boji, lacobel i foto print. Izrada ugradbenih ormara posljednjih nekoliko godina vrlo je popularna i ugradbeni ormari sve su traženiji i naručuju se u raznim opcijama za sve prostore. Ugradnja ormara po mjeri traži se gotovo jednako i za stambene i poslovne prostore.

Cijena ugradbenog ormara najviše je bazirana na klizna vrata koja su uvijek najveća stavka. Naravno, ukoliko se radi o modelu sa kliznim vratima. Unutrašnjost ormara uglavnom se radi od bijelog iverala 18mm čija cijena je izuzetno povoljna.

Prilikom osmišljavanja i razrade unutrašnjeg rasporeda ugradbenog ormara nema potrebe za štednjom na materijalu. Preporuka je da se organizacija prostora dobro osmisli i predvidi što više polica, pregrada, ladica, raznih izvlačnih sistema i ostalih dijelova unutrašnjosti.

Ugradbeni ormari vrlo dobro će se uklopiti u svaki prostor jer je vrata moguće dizajnirati i izraditi u nebrojenim kombinacijama. Postavljanje i ugradnja ormara u pravilu ne traje dugo. Prilikom montaže ugradbenog ormara najčešće je najveći problem dostava elemenata ormara na mjesto montaže. Vrata ugradbenih ormara često su velika bilo da se radi o izvedbi sa kliznim ili krilnim vratima tako da je unos elemenata uglavnom otežan.

Kvalitetan ugradbeni ormar čija je unutrašnjost dobro osmišljena najbolje je rješenje za skladištenje odjeće, kućnih potrepština i ostalih stvari. Najbolja opcija za organizaciju unutrašnjosti je kada se predvidi što sve treba smjestiti u npr. garderogni ormar. Osim odjeće i obuće, potrebno je organizirati prostor unutar ormara tako da stane npr. daska za peglanje, sušilo, usisavač, metle, koferi i ostale stvari. Raspored unutrašnjosti ugradbenog ormara često osmisli kupac i po potrebi se naprave manje izmjene na temelju naših prijedloga.

UGRADBENI ORMARI CIJENA - najveća stavka cijene ormara su klizna vrata odnosno aluminijski okviri, vodilice i ispuna za vrataCijena ugradbenog ormara može značajno varirati ovisno o izboru materijala za izradu. Cijena ormara izrađenog po mjeri jednakih dimenzija može doseći razliku i do 80%. Ugradbeni ormari sa krilnim vratima u pravilu imaju nižu cijenu i mogu biti jednako atraktivni i funkcionalni. Krilna odnosno otklopna vrata mogu se ugraditi sa mehanizmom sa usporivačem ili na izbacivanje (push to open). Ugradbeni ormari mogu doseći i visoku cijenu ukoliko se odlučite za najskuplje materijale, led rasvjetu, usporivače za vrata i slične relativno skupe ali vrlo korisne dodatke.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Ugradbeni ormari gotovo uvijek se proizvode od poda do stropa i od zida do zida ukoliko postoji zid s obije strane. Stražnja strana ugradbenog ormara isto tako je gotovo uvijek naslonjena na zid i vrlo često se ne radi poleđina od lesomala 3 - 4 mm ili iverala oko 10 mm debljine. Naravno, odluka o izradi poleđine uvijek se prepušta naručitelju ormara. Klizna vrata mogu se naručiti u mnogo različitih varijanti što se dizajna tiče a potrebno je odabrati i detalje poput usporivača odnosno ublaživača udaraca za vrata i slično.

Montaža kliznih vrata može se izvesti na dva osnovna načina. Gornje i donje vodilice se učvršćuju na strop i pod ili se učvršćuju na korpus od iverala - na strop i pod unutrašnjosti ugradbenog ormara. U tom slučaju strop i pod ormara moraju se izraditi na odgovarajući način. Uz ugradbene ormare sa kliznim vratima vrlo često izrađujemo walk in ormare i garderobne ormare.
Primjeri i opcije za izradu ugradbenih ormara uz sisteme svjetski poznate tvtrke za razvoj okova za namještaj HETTICH.

hettich.com
POGLEDAJTE VIDEO !
Upoznajte se sa odličnim
idejama i korisnim dodacima.
NAMJEŠTAJ PO MJERI
Namještaj po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA
Izrada ugradbenih ormara i namještaja po mjeri
Dizajniranje ugradbenih ormara
Ugradbeni ormari - Povoljne cijene
Dostava i ugradnja ugradbenog ormara
Projektiranje ugradbenog ormara
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke

Ugradbeni ormari - izrada ugradbenih ormara po mjeri u raznim stilovima i uz pristupačne cijene.

Ugradbeni ormari po mjeri Ugradbeni ormari za kuhinje Povoljna cijena izrade za ugradbeni ormar
Ugradbeni ormar sa kliznim vratima Izrada ugradbenih ormara po mjeri prostora Ugradbeni ormari za potkrovlja, sobe i poslovne prostore
IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI: