Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.
Walk IN ormari
Walk in ormari u zadnje vrijeme vrlo su popularni i sve češći su odabir kupaca kojima prostor dozvoljava ugradnju takve vrste ormara.

Izrada walk in ormara gotovo uvijek se izvodi u posebnoj prostoriji unutar kuće ili stana koja je predviđena samo za skladištenje garderobe i ostalih kućnih potrepština. Taj način organizacije prostora omogućava vrlo komotno baratanje svim uskladištenim stvarima a tome pridonosi i dobro isplaniran raspored ormara prije same izrade.Walk in ormari (ENG), kako sam naziv govori, omogućuje ulazak i kretanje unutar ormara. Izrada ormara tog tipa u pravilu je prilično brza no montaža može biti nešto duža u odnosu na ostali namještaj koji se izrađuje po mjeri. Razlog tome je što se ugradbeni walk in ormari u većini slučajeva sastavljaju na licu mjesta pa montaža traje nešto duže. Naime često nije moguće pripremiti i sastaviti elemente ormara i potom na lokaciji isporuke samo sastaviti pripremljene elemente walk in ormara.

Walk in ormari najčešće se rade od poda do stropa neovisno o visini prostorije. Na taj način maksimalno se iskorištava prostor iako je viši dio ormara prilično nedostupan. U taj dio uvijek možete posložiti stvari koje ne koristite svakodnevno nego vam zatrebaju vrlo rijetko i uvijek ih možete dohvatiti uz pomoć stolca ili uz male kućne ljestve.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Ormari smješteni u zasebnu prostoriju odnosno walk in ormari uglavnom su cijenom vrlo pristupačni jer često nemaju klizna a ni krilna/otklopna vrata. Takva vrsta walk in ormara može sadržavati veliki broj polica, ladice, garderobne liftove odnosno podizače, izvlačne vješalice i ostaje sisteme koji pridonose dobro organiziranom prostoru i uredno posloženim stvarima.

Izrada walk in ormara odrađuje se kao i svi ostali komadi namještaja po mjeri. Prije izrade potrebno je dogovoriti sve detalje i mjere, nakon toga se izrađuje 3D projekcija walk in ormara unutar predviđenog prostora i prezentira se kupcu.

Nakon što se dogovori finalni izgled i raspored priprema se tehnička specifikacija za proizvodnju. Izrada walk in ormara po mjeri vašeg prostora najbolje je rješenje a i cijena takvog ormara u većini slučajeva je vrlo pristupačna.

Cijena walk in ormara ovisi o izboru svih potrebnih materijala odnosno iverala i ugrađenih sistema (izvlačne vješalice, izvlačne police, stalci, košare i ostali korisni dodaci).

Walk in ormar potpuno istih dimenzija može doseći poprilično različitu cijenu ovisno o odabiru materijala. Zatražite izračun cijene za vaš walk in ormar. Ukoliko vam cijena bude odgovarala možemo početi sa izradom. Potruditi ćemo se da cijena ormara bude prihvatljiva i konkurentna naspram ostalih izvođača.
Saznaj više o...
Kuhinje po mjeri
Ugradbeni ormari
Walk IN ormari
Garderobni ormari
Namještaj za apartmane i hotele
Namještaj za poslovne prostore
Namještaj za kuću ili stan - komplet
Opremanje butika, salona i ordinacija
Uredski namještaj po mjeri
Kupaonski namještaj po mjeri
Izrada pulta
ili
Recepcije
Dizajn interijera
Opcije i sistemi za namještaj po mjeri
NAMJEŠTAJ PO MJERI
Namještaj po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA
Izrada walk in ormara i ostalog namještaja po mjeri
Organizacija walk in ormara
Povoljne cijene walk in ormara
Dostava i ugradnja walk in ormara
Projektiranje walk in ormara po mjeri
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke

Walk IN Ormari - odlično rješenje za svaki prostor koji to dopušta. Ušetajte se [walk in] u dobro organiziran ormar.

IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:
Stotine korisnih dodataka koje je moguće uklopiti u svaki walk in ormar kako bi maksimalno organizirali odlaganje stvari unutar ormara.

Tvrtka Häfele zasigurno je lider u proizvodnji i razvoju sistema za walk in i ostale vrste ormara.

hafele.com
POGLEDAJTE VIDEO !
Upoznajte se sa odličnim
idejama i korisnim dodacima.