Izrada kuhinja po mjeri
Saznaj više o...
Izrada kuhinje po mjeri
Cijena kuhinje po mjeri
Moderne kuhinje  /   Rustikalne kuhinje
Kuhinje visoki sjaj
Mini kuhinje
Materijali za izradu kuhinja po mjeri
Izrada kuhinje po mjeri - prije svega potrebno je naglasiti da serijska proizvodnja gotovih kuhinja ne može nadmašiti izradu kuhinje po mjeri ni u kojem smislu. Kvaliteta izrade i završne obrade te kvalitetna i precizna montaža osigurati će dugotrajnost. Izrada se dijeli u nekoliko osnovnih faza.

Prva i osnovna faza je izrada idejnog rješenja koje će biti osnova svim eventualnim preinakama koje će dovesti do finalnog rješenja. Nakon što se stranka složi sa dizajnom, rasporedom i ostalim ključnim detaljima, sljedeća faza je izrada računalnog 3D modela kuhinje po mjeri koji je temelj za daljnju proizvodnju. Veći dio izrade prve i druge faze se odvija u uredu odnosno na računalu.

Izrada idejnog rješenja za kuhinju po mjeri


Idejno rješenje se izrađuje u dogovoru sa klijentom i prema točnim ili okvirnim dimenzijama prostora u koji je potrebno ugraditi kuhinju. Radi se na papiru ili na nekom od računalnih programa. Ova faza izrade kuhinje po mjeri je zapravo dizajniranje kuhinje. Ponekad je potrebno izraditi nekoliko varijanti kako bi se pronašla opcija koja zadovoljava kupca u svim bitnim detaljima.

Izrađeno idejno rješenje može biti osnova i za izradu ponude za kuhinju po mjeri. Ponekad kupci imaju točnu predodžbu o tome kako žele da se izradi kuhinja po mjeri. Najčešće sami pronađu slike kuhinja na raznim internetskim stranicama koje pišu o namještaju, kuhinjama i općenito o dizajnu interijera.

Projektiranje kuhinje - izrada projekta kuhinje po mjeri


Izrada projekta kuhinje po mjeri je najzahtjevniji dio u procesu cjelokupne izrade. Prilikom projektiranja potrebno je razraditi svaki detalj koji pojedina kuhinja sadrži. To uključuje izradu računalnog modela koji sadrži svaki element odnosno svaki pojedini komad iverala i doslovno svaku rupu za vijke, spojna tijela i ostali okov potreban za sastavljanje.

Projektiranje odrađuju djelatnici sa dugogodišnjim iskustvom kako bi maksimalno iskoristili svoja znanja u pretočili ih u proizvod koji zadovoljava najviše standarde izrade kuhinja po mjeri. Kvalitetno izrađen projekt kuhinje pridonosi tečnosti unutar proizvodnje i značajno olakšava samu montažu na objektu.

Proizvodnja elemenata za kuhinju po mjeri


Proizvodnja elemenata potrebnih za izradu kuhinje po mjeri odvija se u proizvodnom pogonu koji mora biti dobro opremljen. Svi elementi potrebni za sklapanje kuhinje moraju proći nekoliko proizvodnih procesa kako bi bili spremni za dostavu na objekt. Sama izrada pojedinačnih elemenata nije toliko zahtjevna koliko i faza projektiranja.

Većina proizvodnih procesa se temelji na ranije pripremljenim proizvodnim programima. Svaki pojedini element mora proći tri osnovne faze u proizvodnji. Prva faza je rezanje materijala na potrebne dimenzije, nakon toga potrebno je kantirati odnosno zalijepiti rubnu traku na sve rubove koji zahtijevaju taj način obrade. Zadnja faza u proizvodnom pogonu je bušenje svih potrebnih rupa i priprema elemenata za montažu.

Dostava i montaža kuhinje po mjeri


Nakon završetka obrade elemenata u proizvodnom pogonu, sljedeći korak je dostava na objekt i montaža. Montaža je uz projektiranje kuhinje jedan od složenijih zahvata koji svakako mora biti odrađen od strane stručne osobe. Kako bi sve funkcioniralo besprijekorno i kako bi svi elementi bili precizno ugrađeni na svoje mjesto potrebno je mnogo iskustva i znanja. Osim toga, kvalitetna ugradnja garantira dugotrajnost i funkcionalnost. Nakon što ste izradu kuhinje po mjeri povjerili stručnjacima nema bojazni da ćete nakon nekog vremena početi otkrivati razne nedostatke.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.

Izrada kuhinje po mjeri - koristimo napredne procese projektiranja, 3D vizualizacije, i izrade elemenata kuhinje po mjeri.

Izrada kuhinje po mjeri
Dizajniranje kuhinja po mjeri
Povoljne cijene kuhinja po mjeri
Dostava i ugradnja kuhinja po mjeri
Projektiranje kuhinja po mjeri
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke
IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:
KUHINJE PO MJERI
Kuhinje po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA