Kuhinje visoki sjaj
Saznaj više o...
Izrada kuhinje po mjeri
Cijena kuhinje po mjeri
Moderne kuhinje  /   Rustikalne kuhinje
Kuhinje visoki sjaj
Mini kuhinje
Materijali za izradu kuhinja po mjeri
Kada govorimo o kuhinji visoki sjaj potrebno je naglasiti da je visoki sjaj u kuhinji moguće postići na nekoliko načina koristeći različite materijale i procese završne obrade.

Veliki izbor sjajnih materijala u raznim bojama garantira neograničene opcije dizajna kuhinja sa frontama i ostalim elementima kuhinje u visokom sjaju.

Prilikom odabira boja i materijala zatražite savjete dizajnera kao bi vam prezentirao prijedloge i kombinacije boja koje najbolje slijede vaše upute i zamisli. Uz potpuno sjajne kuhinje vrlo popularne su i kombinacije sa mat materijalima i raznim dekorima.

Najčešće korišteni materijali su lakirani medijapan, iveral sa sjajnom melaminskom folijom ili akril. Sva tri spomenuta materijala daju zaista lijep efekt visokog sjaja no izbor ostaje na vama. U nastavku pročitajte koje su prednosti i nedostaci pojedinih materijala te prema tome izaberite koji materijal će najbolje ispuniti vaše zahtjeve.

Izrada kuhinje u visokom sjaju - odabir materijala


Kako odabrati odgovarajući materijal za izradu kuhinje po mjeri u visokom sjaju? Prije svega izbor je vaš. Bitno je dobro se upoznati sa karakteristikama pojedinog materijala. Dakle krenimo redom.

Lakirani medijapan


Proteklih godina je postao sinonim za izradu kuhinja visoki sjaj. No je li to zaista pravi odabir? Lakirani medijapan estetski zaista može ponuditi vrhunski izgled i gotovo savršen odsjaj. Osim toga, mogućnosti prilikom odabira boja su doslovno neograničene. Uzevši u obzir da sam materijal nakon strojne obrade i izrade dijelova elemenata kuhinje ide na lakiranje, jasno je da možete izabrati bilo koju boju i nijansu. Isto tako moguće je izabrati razne dodatne efekte koji se postižu prilikom lakiranja.
Sljedeće prednosti lakiranog medijapana su u tome što nije potrebno kantirati rubove odnosno lijepiti rubnu trake te je sam izgled kuhinje visoki sjaj u tom pogledu na višem nivou. Uz taj detalj koji je nekim klijentima zaista bitan, važno je naglasiti da je medijapan dosta zastupljen prilikom izrade klasičnih sjajnih kuhinja jer je fronte od medijapana moguće profilirati prije lakiranja. Na taj način se obrađuju rubovi i izrađuju razni reljefi na prednjim dijelovima fronti kako bi se postigao željeni izgled kuhinje.

Neki od nedostataka lakiranog medijapana su visoka cijena i (ne)otpornost na habanje odnosno ogrebotine i ostale negativne utjecaje unutar kuhinje.

Iveral oplemenjen sjajnom melaminskom folijom


Sjajni iverali su najčešći izbor za izradu kuhinje visoki sjaj. U današnje vrijeme izbor boja i dekora sjajnih iverala je korektan. Osim toga i cijena po kvardatu je zaista pristupačna u odnosu na druge sjajne materijale tako da je za većinu kupaca iveral logičan izbor. Jedina manja zamjerka je u tome što iveral ne može ponuditi tako oštar odsjaj odnosno reflekciju svjetlosti kao medijapan ili akril. No razlika u odsjaju nije drastična ali isto tako nije ni neprimjetna.

Akril - prema mnogima je najbolji izbor za izradu kuhinje visoki sjaj


Akril je apsolutni pobjednik prilikom izbora materijala za izradu sjajnih elemenata kuhinje. Osim što daje vrhunski odsjaj isto tako cijena po metru kvadratnom je pristupačna uzevši u obzir karakteristike samog materijala. Izbor boja i dekora je pristojan i svatko može pronaći dekor akrila koji će udovoljiti dizajnu kuhinje visoki sjaj. Reflektiranje svjetlosti od samog materijala je gotovo savršena. Akril visoki sjaj je vrlo atraktivan te je omiljen materijal za izradu modernih sjajnih kuhinja.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.

Kuhinje visoki sjaj - upotreba visokog sjaja za izradu kuhinja po mjeri

Izrada kuhinja po mjeri
Dizajniranje kuhinja po mjeri
Povoljne cijene kuhinja po mjeri
Dostava i ugradnja kuhinja po mjeri
Projektiranje kuhinja po mjeri
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke
kuhinjepomjeri.eu
IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:
KUHINJE PO MJERI
Kuhinje po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA