Mini kuhinje
Saznaj više o...
Izrada kuhinje po mjeri
Cijena kuhinje po mjeri
Moderne kuhinje  /   Rustikalne kuhinje
Kuhinje visoki sjaj
Mini kuhinje
Materijali za izradu kuhinja po mjeri
Mini kuhinje izrađene po mjeri su najbolji izbor za male prostore predviđene za smještaj kuhinje. Kako bi zaista maksimalno iskoristili prostor za rad unutar mini kuhinje dobra organizacija malog prostora je presudan faktor.

U branši izrade kuhinja po mjeri najzahtjevniji posao je zapravo izrada funkcionalne i dobro organizirane mini kuhinje. Prilikom planiranja rasporeda i veličine elemenata unutar mini kuhinje potrebno je dobro poznavati cjelokupnu problematiku u smislu sastavljanja mini kuhinje a kasnije i same upotrebe.
Vrlo često prostor predviđen za ugradnju mini kuhinje ostavlja dojam da nije moguće postići optimum koji će uspješno ispreplesti prostor za pripremu namirnica, prostor za kuhanje te prostor za skladištenje namirnica i posuđa.

Iskustvo u izradi mini jedina je stavka koja jamči vrhunski finalni proizvod. Ponekad smo morali utrošiti puno vremena kako bi pronašli rješenje i doslovno maksimalno iskoristili prostor koji nam je dodijeljen za ugradnju mini kuhinje.

Organizacija prostora mini kuhinje


Pravilna organizacija prostora mini kuhinje zapravo je glavni izazov. Jasno da je u malom prostoru sve nadohvat ruke tako da je glavni cilj učiniti malu kuhinju što je moguće prostranijom. To se ne odnosi na potpuno popunjavanje prostora kuhinjskim elementima što je logično za mali prostor. "Prostranost" mini kuhinje se postiže na način da se predvidi točna namjena svakog pojedinog elementa tako da nakon što napunite kuhinju namirnicama i posuđem ne ostaje gotovo nimalo praznog prostora unutar elemenata mini kuhinje.

Prilikom planiranja i razrade mini kuhinje često se raspravlja i o navikama budućeg korisnika kako bi uzeli u obzir i detalje koji se ponekad čine nepotrebnima. Mini kuhinje je potrebno držati vrlo urednima i stvoriti naviku odlaganja određenih stvari na za to točno predviđeno mjesto jer u suprotnom vrlo lako nastane kaos unutar kuhinjskog prostora. Samo pravilnom (unaprijed dogovorenom) upotrebom mini kuhinja neće zaostajati za velikim kuhinjama po mjeri.

Specijalni okovi i napredni kuhinjski sistemi nezaobilazni su elementi svake mini kuhinje


Veliki izbor različitih okova za sastavljanje namještaja i napredni kuhinjski sistemi zasigurno će vašu mini kuhinju učiniti vrlo praktičnom i lako upotrebljivom. Razni dodaci za elemente koji služe za organizirano odlaganje i lakšu dostupnost vrlo su korisni dodaci koji olakšavaju svakodnevnu upotrebu. Ponekad mini kuhinje dostignu neočekivano visoku cijenu baš zbog toga što pojedini dodaci imaju i prilično visoku cijenu (cijena takvih dodataka uglavnom je opravdana).

Cijene korisnih dodataka i sistema za izradu mini kuhinja prilično se razlikuju ovisno o proizvođaču. Kod svih proizvođača funkcionalnost i praktičnost je zaista na visokom nivou no kvaliteta pojedinih sistema je niska i neke proizvode treba izbjegavati.

Ideje i primjeri mini kuhinja


U nastavku pogledajte neke ideje i promjere mini kuhinja koje smo odabrali za vas. Ukoliko pronađete neka zanimljiva rješenja i želite nešto takvo ugraditi u vaš prostor kontaktirajte nas kako bi dogovorili sastanak sa našim predstavnikom.

Ponekad kupci sami osmisle raspored elemenata i izgled mini kuhinje no najčešće je potrebno napraviti određene zahvate i unaprijediti cjelokupan dizajn i raspored. Do sada nismo imali problema sa prihvačanjem savjeta i rješenja za izradu mini kuhinja.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.

Mini kuhinje po mjeri - maksimalno iskoristite mali kuhinjski prostor uz dobro isplaniran raspored.

Izrada kuhinja po mjeri
Dizajniranje kuhinja po mjeri
Povoljne cijene kuhinja po mjeri
Dostava i ugradnja kuhinja po mjeri
Projektiranje kuhinja po mjeri
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke
kuhinjepomjeri.eu
IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:
KUHINJE PO MJERI
Kuhinje po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA