Moderne kuhinje
Saznaj više o...
Izrada kuhinje po mjeri
Cijena kuhinje po mjeri
Kuhinjski aparati  /   Rustikalne kuhinje
Kuhinje visoki sjaj
Mini kuhinje
Materijali za izradu kuhinja po mjeri
Velika potražnja moderne kuhinje uvrstilo je u sam vrh top liste najtraženijih modela. Veliki broj trgovaca nudi golem izbor modernih modela kuhinja uz različite cijene. Sam odabir je ponekad zaista težak no u većini slučajeva o izboru kuhinje zapravo odluči vaš budžet.

Visoka cijena ponekad garantira samo moderan dizajn dok je zapostavljena funkcionalnost i kvaliteta općenito. Kako bi od vašeg budžeta izvukli maksimum obavezno se morate upoznati svim detaljima koji vašu buduću kuhinju čine modernom.

Odabir između gotove moderne kuhinje i izrade po mjeri


U velikim trgovačkim centrima vrlo lako možete naići na modele koji u dizajnerskom smislu zaista nude mnogo, no način izrade i sama funkcionalnost može biti prilično slaba.
Najbolja opcija zasigurno je izrada po mjeri, no kako bi sakupili ideje i vidjeli mogućnosti koje nude današnje moderne kuhinje nije na odmet posjetiti salone namještaja koji nude veliki izbor na jednom mjestu. Osim posjeta salonu namještaja, obavezno se savjetujte sa našim stručnjakom koji se bavi izradom modernih kuhinja već dugi niz godina.

Ranije je spomenuto kako nije presudan samo dizajn već i ostali elementi izrade. Ugradnja vrlo praktičnih dodataka može podići cjelokupnu kvalitetu na neku novu razinu. Jedini pravi način prilikom planiranja i izrade moderne kuhinje je maksimalno iskoristiti svaki raspoloživ dio na logičan način.

Dizajniranje moderne kuhinje po mjeri


Osmišljavanje i dizajniranje, planiranje rasporeda elemenata i ugrađenih okova i dodataka ponekad je vrlo zahtjevan posao. Moderne kuhinje zapravo čini utrošeni materijali i originalan dizajn. Popularni dekorativni iveral u kombinaciji sa naprednim okovima i korisnim kuhinjskim dodacima jednostavno mora ostaviti dobar dojam.

Cijena moderne kuhinje može značajno varirati. Gotove kuhinje poznatih brendova katkad stoje 50% više od kuhinje istih karakteristika no izrađene po mjeri. Plaćanje imena ponekad i nije baš dobra investicija. Nije rijedak slučaj da klijenti dostave slike prema kojima žele da se izradi njihova kuhinja - naravno uz optimalnu implementaciju u prostor.

Proizvodnja i odabir materijala


Moderni materijali zaista kuhinjama daju poseban izgled. Materijali koji se koriste za izradu su zapravo standardni no najčešće su to najnoviji dekori koje proizvođači samih materijala stavljaju na tržište. Pravilo je da su najskuplji materijali upravo oni koji spadaju u nove dekore. Vrlo je vjerojatno da ćete prilikom odabira materijala za izradu moderne kuhinje po mjeri odabrati baš najskuplje materijale iz ponude. Proizvodnja može biti zahtjevnija zbog korištenja više vrsta materijala no za profesionalce to ne predstavlja problem.

Najčešće upotrijebljeni materijali


Prilikom izrade modernih kuhinja najčešće se koriste sljedeći materijali: za fronte se koriste razni dekori iverala sa raznim strukturama, kuhinjske radne ploče su najčešće od iverala presvučene HPL laminatom ili kerrock radne ploče u kompletu sa sudoperom. Ponekad se koriste radne ploče od kompakta. Isto tako vrlo često se ugrađuju elementi od inox-a, aluminijski profili i klizni sistemi te staklene površine. Opcije su doista neograničene.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.

Moderne kuhinje moguće je izraditi uz pristupačnu cijenu. Upotreba modernih boja, okova i aparata daje odličan rezultat.

Izrada kuhinja po mjeri
Dizajniranje kuhinja po mjeri
Povoljne cijene kuhinja po mjeri
Dostava i ugradnja kuhinja po mjeri
Projektiranje kuhinja po mjeri
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke
kuhinjepomjeri.eu
IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:
KUHINJE PO MJERI
Kuhinje po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA