Iveral - oplemenjena iverica
Saznaj više o...
Izrada kuhinje po mjeri
Cijena kuhinje po mjeri
Moderne kuhinje  /   Rustikalne kuhinje
Kuhinje visoki sjaj
Mini kuhinje
Materijali za izradu kuhinja po mjeri
Oplemenjena iverica je troslojna iverica oplemenjena melaminskom folijom. Troslojna iverica je proizvedena na način da se iverje preša uz dodavanje smole pod visokom temperaturom. U presjeku se jasno vide 3 sloja - vanjska 2 sloja i u sredini se nalazi 1 deblji sloj.

Vanjski slojevi su izrađeni od finijeg i sitnog iverja dok je srednji sloj sastavljen od većih komada. Sirova troslojna iverica je oplemenjena papirom (na kojem je otisnut dekor iverala) te je zatim premazan prozirnom melaminskom smolom. Sama kvaliteta takvog načina oplemenjivanja iverice je vrlo dobra iako točna definicija izrade ove vrste pločastog materijala baš i ne ulijeva povjerenje.

Prilikom izrade kuhinje po mjeri svi elementi od iverala zahtijevaju i kantiranje odnosno lijepljenje rubne trake na rubove. Naravno, svaki iveral u ponudi ima i odgovarajuću rubnu traku.

Iveral je najzastupljeniji materijal za proizvodnju elemenata te je dostupan u više od stotinu različitih dekoraDanašnji iverali koji vjerno oponašaju prirodno drvo vrlo su popularni i dostupni u raznim bojama i strukturama. Pojedini proizvođači iverala unaprijedili su proces proizvodnje te neke drvne dekore izrađuju na način da struktura površine iverala prati otisnute godove drveta tako da je pojačan dojam prirodnog izgleda.

U fazi izrade elemenata od iverala jednostavnost obrade je velika prednostIveral je zaista najzastupljeniji materijal za izradu namještaja. Povoljna cijena i velika raznolikost dekora iverala te struktura u kojima se proizvodi zaista se može koristiti za različite projekte izrade svih tipova namještaja.

Jednostavna obrada prilikom izrade kuhinjskih elemenata pridonosi nižoj cijeni dok veliki izbor različitih dekora garantira bezgranične opcije prilikom dizajniranja kuhinja.
2016   ©   KuhinjePoMjeri.eu
Zatraži ponudu - bez obaveza.Zatraži ponudu - bez obaveza.

Iveral odnosno oplemenjena iverica - veliki izbor iverala za vašu novu kuhinju po mjeri

Izrada kuhinja po mjeri
Dizajniranje kuhinja po mjeri
Povoljne cijene kuhinja po mjeri
Dostava i ugradnja kuhinja po mjeri
Projektiranje kuhinja po mjeri
moderan dizajn i
visoka funkcionalnost
pristupačne cijene,
besplatna dostava
besplatno
projektiranje i savjetovanje
kratki rokovi isporuke
IN Namještaj - izrada namještaja po mjeri
Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!Zatraži ponudu i savjete stručnjaka!
Zatražite ponudu i savjete stručnjaka!
Kuhinje po mjeri i izrada namještaja po mjeri
........................
KONTAKTI:
KuhinjePoMjeri.eu namjestaj.in
KUHINJE PO MJERI
Kuhinje po mjeri
IN Namještaj - proizvodnja i ugradnja namještaja po mjeri
PROJEKTIRANJE / SAVJETOVANJE / PROIZVODNJA / DOSTAVA / UGRADNJA